Welke droogbloemen hebben wij?

Ons assortiment droogbloemen wordt elke week uitgebreid. Elke maand verandert de trend, dus veranderen wij mee. Wat dacht u bijvoorbeeld van geheel zwarte droogbloemen? Deze prachtige trend vormt een mooie toevoeging aan een modern interieur. Op zoek naar bling bling? We hebben droogbloemen in onder andere schitterend (letterlijk) goud en brons. Hieronder hebben wel een kleine opsomming gemaakt van de droogbloemen die u in ons assortiment kunt vinden. Heeft u specifieke wensen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. De kans is namelijk groot dat wij alsnog hebben waar u naar op zoek bent.

Alfonso
Amaranthus
Babala
Berk
Bromus Macrostachys
Broom Bloom
Bupleurum
Craspedia
Delphinium
Eucalyptus
Haver
Helichrysum
Indian Corn
Kaapse Bloemen
Lagarus
Leonotis
Limonium
Lupidium
Mappetta
Nigella
Pampas pluimen
Papaver
Phleum
Setaria
Statice
Tarwe
Typha/Losdodde

Amaranthus

amaranthus-bordeauxrood
Droogbloemen soort Amaranthus

Amaranthus bloemen zijn geschikt als droogbloemen vanwege hun duurzaamheid en opvallende uiterlijk. De bloemen van sommige amaranthus soorten behouden hun kleur en vorm goed nadat ze zijn gedroogd en kunnen worden gebruikt in droogboeketten en decoraties.

De meest populaire soorten voor droogbloemen zijn meestal de langwerpige pluimvormige bloeiaren, die vaak in verschillende tinten rood, paars en groen voorkomen.

Amaranthus droogbloemen

Babala

gedroogde-babala-rood-oranje
Droogbloemen soort BABALA

Babala is een bijzondere droogbloem die veel wordt gebruikt in droogboeketten en decoraties. Babala wordt vaak gebruikt als aanvulling op andere droogbloemen vanwege de luchtige en lichte uitstraling, en is vooral populair in boeketten voor bruiloften en andere feestelijke gelegenheden.

De bloemen van Babala kunnen goed gedroogd worden en behouden hun kleur en vorm goed. In de moderne sierteelt is Babala een populaire keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante en subtiele bloem voor droogboeketten en andere decoratieve toepassingen.

Babala droogbloemen

Berk

Berk-Paars
Droogbloemen BERK