Flowercloud

[section]

[row]

[col span__sm=”12″]

Flowercloud

U heeft ze vast voorbij zien komen op Pinterest, Instagram of een van de vele woonbladen: een fantastische mooie flowercloud. Een flowercloud, ook wel bloemenwolk genoemd, is een collectie van verschillende droogbloemen en gedroogde pluimen. Deze zijn vervolgens zorgvuldig gestoken en stevig vastgemaakt geheel rondom een ronde of langwerpige oase. Het geheel wordt daarna bevestigd aan het plafond waardoor een prachtig tafereel ontstaat. Doordat de flowercloud aan het plafond wordt bevestigd kan ervoor gekozen worden veel langere droogbloemen. Het kan namelijk zijn dat u op de grond niet zoveel ruimte heeft, maar bovenin de ruimte heeft u in principe alle ruimte.

Normaal gesproken worden droogbloemen verticaal neergezet. Maar bij een flowercloud hangen ze ondersteboven en horizontaal. Hierdoor krijgen vallen de droogbloemen heel anders en zullen ze soms meer volume krijgen. Houd er dus bij de aanschaf van verschillende droogbloemen rekening mee dat de bloemen er wat anders uit kunnen gaan zien dan u normaal gesproken gewend bent.

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”6″]

[ux_image id=”2200″ height=”100%”]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”6″]

[ux_image id=”2190″ height=”100%”]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”2193″ height=”100%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

Flowercloud kopen?

Nu vraagt u zich wellicht af: kan ik een flowercloud kopen? Het (ietwat onhandige) antwoord op die vraag is: ja én nee. Waarom?

Ja, omdat de droogbloemen die in de bloemenwolk worden gestoken allemaal bij ons te verkrijgen zijn. U zult binnenkort zelfs speciale doe-het-zelf pakketten vinden. In deze pakketten vindt u alles wat u nodig heeft om zelf een bloemenwolk te maken.

En waarom beantwoorden we dan de vraag met nee? Omdat het niet mogelijk is de bloemenwolk (of flowercloud) kant en klaar te kopen. Dit komt door meerdere redenen:

  • Een flowercloud is erg groot, zowel in de lengte als in de hoogte. Dit zorgt ervoor dat er veel verzendkosten komen kijken bij het versturen van een bloemenwolk
  • Ze zijn erg delicaat. Daarom willen we eigenlijk niet een hele flowercloud meesturen met de pakketdienst, met het risico dat deze tijdens het transport onverhoopt wordt beschadigd
  • Iedereen heeft een eigen smaak, dus we laten het graag aan u zelf over om er een pracht geheel van te maken. Zo is iedere flowercloud uniek.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”2198″]

[/col]

[/row]
[row]

[col span__sm=”12″]

Zelf een flowercloud maken

Op deze pagina vindt u enkele afbeeldingen van verschillende flowerclouds die al reeds gemaakt zijn. U kunt hier inspiratie uit opdoen en zelf losse droogbloemen hiervoor gaan kopen. Kijk goed hoeveel bloemen erin zijn gestoken. Houd er rekening mee dat de bloemenwolk aan alle kanten droogbloemen bevat, dus dat er mogelijk meer bloemen in de wolk zitten dan u kunt zien op een foto. Beter teveel bloemen dan te weinig, wij spreken uit ervaring!

Binnenkort vindt u hier pakketten om zelf een flowercloud te maken. In de pakketten vind je alle droogbloemen die nodig zijn om de flowercloud te maken die te zien is op de afbeeldingen. Bij elk product worden de afmetingen benoemd waardoor je een inschatting kunt maken van de grootte van de uiteindelijke flowercloud. Houd er uiteraard rekening mee dat de bloemenwolk zowel links als rechts droogbloemen bevat, waardoor je de lengte van de droogbloemen maal twee dient te doen. Vergeet ook te ruimte van de oase niet mee te nemen tijdens het meten.

We zullen afwisselende bloemenwolken aanbieden zodat deze bij het seizoen passen of bij speciale gelegenheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dromerige flowercloud bij een bruiloft boven de bruidstafel?

[/col]

[/row]

[/section]

Contact Verzending Algemene voorwaarden Privacy verklaring
FloralKings: Droogbloemen & Zijden Bloemen
Sitemap
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00