Droogboeket klein

[section]

[row]

[col span__sm=”12″]

Klein droogboeket

Bestel nu een klein droogboeket of kleine droogbloemen bij FloralKings. Bij uw bestelling rekenen we geen verzendkosten, extra voordeling. Bestelt u uw kleine droogbloemen vóór 16.00, dan is deze morgen nog in huis!

 

[ux_products type=”masonry” columns=”3″ ids=”2413,585,2446,1387,1530,1050,1067,1086″]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

Klein Droogboeket bestellen?

Bij FloralKings weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat ook de mensen met een kleinere beurs kunnen genieten van een beetje luxe. Daarom vindt u bij ons een groot assortiment kleine droogboeketten. Omdat dit een klein droogboeket betreft, is de prijs ook klein. We kiezen de droogbloemen in het kleien droogboeket zorgvuldig uit. Zo weten we exact welke bloemen voordeliger zijn dan anderen, maar alsnog de luxe uitstralen waar wij voor staan. Dat vinden we namelijk erg belangrijk. Een klein droogboeket hoeft niet uit te stralen dat deze goedkoper is, integendeel: we vinden het juist leuk om een droogboeket te maken die er extra luxe uit ziet zonder dat dit een ‘luxe’ prijs heeft.

Klein droogboeket zelf samenstelling

Tussen onze standaard kleine droogboeketten vindt u ook een aantal doosjes. In deze doosjes zitten een aantal droogbloemen waardoor je zelf een klein droogboeket kunt samenstelling. Je kunt je fantasie de vrije loop laten gaan, want er is geen foute manier om een boeketje te samenstellen. Maak dus het doosje open, kijk welke verschillende droogbloemen hier in zitten en ga lekker aan de slag. Op de foto’s vind je een voordeel van hoe wij het boeket hebben samengesteld, maar laat je hier vooral niet door leiden!

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[block id=”911″]

Morgen nog je kleine droogboeket in huis hebben?

Wanneer u bij FloralKings een bestelling plaatst voor 16.00, dan zorgen wij ervoor dat deze nog dezelfde dag verstuurd wordt. Dit is erg handig als u nog een last minute cadeautje zoekt. Een kleine droogboeket is tevens perfect om te geven door de prijs: deze breekt namelijk niet de bank. Een prachtig cadeau, en veel verantwoorder dan een bos verse bloemen. Droogbloemen gaan namelijk maandenlang, zo niet jarenlang, mee. Dat betekent dat u voor een lage prijs extra lang kunt genieten van uw kleine droogboeket.

[/col]

[/row]

[/section]

Contact Verzending Algemene voorwaarden Privacy verklaring
FloralKings: Droogbloemen & Zijden Bloemen
Sitemap
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00