Droogbloemen bezorgen

Droogbloemen bezorgen is waar wij bij FloralKings heel goed in zijn. Het grote assortiment met zowel schitterende, losse droogbloemen als volledige oogstrelend mooie droogboeketten is bij ons online te bestellen. Ons inpakcentrum is volledig ingericht om uw bestelling veilig en snel in te pakken en te versturen. Uw bestelling doorloopt verschillende stappen om ervoor te zorgen dat deze in z’n geheel en zonder schade bij het gewenste afleveradres aankomt. Deze stappen zijn als volgt:

  • Controle
    We controleren een bestelling op het moment dat deze binnenkomt. Onze bloemschikkers controleren nog eenmaal uw boeket of deze volledig is voorzien van alle beloofde bloemen. Daarnaast controleren zij of deze zonder schade (zoals afgebroken takjes, bloemen zonder blaadjes of kapotte steeltjes) de doos is ingegaan.
  • Inpakken
    We hebben speciale dozen die we gebruiken om uw droogbloemen te bezorgen. Deze zijn specifiek ontwikkeld om ervoor te zorgen dat droogboeketten, droogbloemen maar ook verse snijbloemen veilig en zonder schade getransporteerd kunnen worden. Een pakket maakt namelijk heel wat mee, van ons bloemencentrum, naar de vrachtwagen of bestelbus naar het sorteercentrum van de pakketdienst. Dit gaat er niet altijd even zacht aan toe, daarom wordt er van te voren voor gezorgd dat we deze klappen op kunnen vangen.
  • Versturen
    De pakketdienst die we gebruiken weet dat zij droogbloemen bezorgen. Dit houdt in dat zij rekening houden met de eventuele kwetsbaarheid van de droogboeketten/bloemen. Dit geeft een extra zekerheid dat uw droogbloemen bezorgd worden zoals u van ons verwacht: in een geweldige staat

 

Kan ik droogbloemen laten bezorgen op een ander adres?

Het kan natuurlijk zijn dat u niet voor uzelf droogbloemen wilt bestellen, maar voor iemand die ze op dat moment verdient. Dit kan een geliefde zijn, diegene die u heeft geholpen met verhuizen of iemand die net even een steuntje in de rug kan gebruiken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om droogbloemen te laten bezorgen op een ander adres. U kunt bij het afrekenen aangeven dat u de bestelling op een ander adres wilt laten bezorgen. U vult eerst uw eigen gegevens in en daarna die van degene waar u de droogbloemen bezorgd wilt hebben. Wij zorgen er dan voor dat diegene de bloemen netjes en tijdig ontvangt!

 

Droogbloemen versturen met een kaartje?

Een cadeau krijgen is altijd leuk! Maar een stukje persoonlijkheid maakt dit nog leuker. Daarom bieden we bij FloralKings de mogelijkheid om een gepersonaliseerd kaartje bij te voegen. Hierdoor ontvangt de ontvanger niet alleen een geweldig droogboeket, maar ook een super persoonlijk kaartje. Kies bij uw bestelling voor een kaartje en onze medewerkers zullen deze speciaal voor u bij de bestelling bijvoegen. Een unieker cadeau bestaat niet!

Direct droogbloemen laten bezorgen

Bestel nu direct uw droogbloemen bij FloralKings en laat ze bezorgen door onze partners.

Aanbieding!
349.00

Uncategorized

Cadeaubon

Vanaf: 10.00
€39.95
BLIJFT 6+ MAANDEN GOED
BLIJFT 8+ MAANDEN GOED
Uitverkocht
BLIJFT 8+ MAANDEN GOED
BLIJFT 8+ MAANDEN GOED
BLIJFT 8+ MAANDEN GOED
BLIJFT 8+ MAANDEN GOED