Gedroogde tarwe kopen

Prachtige gedroogde tarwe kopen doe je bij FloralKings. Onze tarwe is heel erg goed te verwerken in onder andere een droogboeket. Uiteraard kan onze gedroogde tarwe ook zo los op een bijpassende vaas geplaatst worden. Ga lekker creatief aan de slag, met deze losse bos gedroogde tarwe kun je alle kanten op.

Wat is droogbloemen tarwe?

Droogbloemen tarwe is een net andere tarwesoort dan je kent van het eten. Gedroogde tarwe is in principe een soort gras die van oudsher gebruikt wordt als voedingsmiddel. De meest voornaamste manier van het gebruik hiervan is namelijk het verwerken in andere eindproducten, denk bijvoorbeeld aan brood. Ook in ontbijtgranen kom je vaak tarwe tegen. Onze tarwe is echter net een beetje anders dan de variant die je kunt eten. We hebben dit soort namelijk geselecteerd op het uiterlijk. De prachtige stengels hebben een grotere ‘kop’ waardoor deze visueel nog aantrekkelijker is. Een van de grootste pluspunten van onze gedroogde tarwe is dat deze uit ons eigen kikkerlande komt. De tarwe groeit namelijk gewoon op Nederlandse bodem! Grote velden worden hiervoor speciaal ingezaaid om uiteindelijk te verwerken tot droogbloemen. De tarwe wordt eerder van het veld geoogst eigenlijk net voor deze volledig ‘rijp’ is. Dit betekent dat de tarwe nog mooi groen is. Dit is voor ons het moment om de tarwe van het veld te halen om die groene kleur te behouden. Wanneer we deze op een speciale, langzame manier drogen, blijft deze kleur in de tarwe.

Waar kan ik tarwe droogbloemen voor gebruiken?

Tarwe droogbloemen zijn perfect gebruiken in droogboeketten. Dit kan ervoor dat ze de boventoon in het boeket gaan vormen, maar ook een nuance in kleur kunnen aan gaan brengen. Ze zijn erg breed inzetbaar dus. Door de haver in een speciale kleur te produceren en te gebruiken in je boeketten kan je een deze een goede richting geven. De hoogte van de unieke vorm van de tarwe zorgen ervoor dat deze in het oog springen wanneer ze in een boeket zitten met andere droogbloemen, maar zullen niet afleiden of het hoofdonderdeel vormen van een boeket. Hiervoor is de bloem te generiek, maar dit is juist een voordeel van de gedroogde tarwe.

Een groot voordeel van de tarwe gedroogd is dat deze niet prijzig is. Voor een schappelijk bedrag is er namelijk al een flinke bos. Met deze flinke bos kan je zelf prachtige droogboeketten maken. Maar het is ook mogelijk om de bloemen los op een vaas te zetten, een bos vult namelijk al een heel redelijke vaas! Op onze instagram vindt u prachtige voorbeelden van onze tevreden klanten die al prachtige tarwe droogbloemen hebben gemaakt. Zelf ook iets moois gemaakt? We zijn erg benieuwd naar jullie creaties. Stuur daarom jouw creatie naar info@floralkings.nl of tag ons op onze Instagram. Elke maand kiezen wij een winnaar uit van wat wij die maand het mooiste vinden. De winnaar krijgt zijn of haar volledige aankoopbedrag weer terug. Zet dus je gedroogde tarwe op de foto en maak kans op deze schitterende prijs. Dus ga lekker aan de slag en wees creatief. Maak een of meerdere foto’s van hoe de bloemen van FloralKings jouw huis of kantoor versieren en wie weet zie je jouw creatie terug op onze Instagramfeed.

Nog veel meer dan gedroogd tarwe

U vindt bij FloralKings een uitgebreid assortiment prachtige droogbloemen en goed gevulde droogboekette. We leveren alles direct uit voorraad, dat betekent dat wanneer u op een werkdag voor 16.00 bij ons bestelt, wij uw bestelling diezelfde dag nog gaan versturen. Een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment:

  • Gedroogde tarwe
  • Gedroogde papaver
  • Gedroogde babala
  • Gedroogde Indian Corn
  • Pampaspluimen

Al deze artikelen zijn los te verkrijgen, je kunt dus geheel je eigen boeket gaan samenstellen of deze droogbloemen los neerzetten. Kijk voor meer inspiratie op onze inspiratiepagina of neem eens een kijkje op onze instagrampagina.

Contact Verzending Algemene voorwaarden Privacy verklaring
FloralKings: Droogbloemen & Zijden Bloemen
Sitemap
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00