Gedroogde haver kopen?

Koop prachtig gedroogde haver bij FloralKings. Deze haver is uitermate geschikt om te verwerken in bijvoorbeeld een droogboeket. Maar ook kan de gedroogde haver zelf los op een mooie vaas gezet worden. Laat je creativiteit de vrije loop, je kunt namelijk lekkerlijk alle kanten op met deze prachtige bos losse droogbloemen.

Wat is gedroogd haver?

Gedroogd haver is in feite een grassoort die traditioneel voor voedsel gebruikt wordt. De meest bekende manier van voedselverwerking van haver is namelijk het verwerken tot repen. Vaak energie- of voedselrepen maar ook in ontbijtgranen vind je vaak haver terug. Echter zie je bij ons de haver zoals directe van het veld: in zijn ‘jasje’ en nog op de stengels. Qua uiterlijk verandert de haver niet wanneer deze gedroogd wordt.

Het mooiste aan het gedroogde haver: het komt van Nederlandse bodem. Net als gedroogde tarwe, is ons kleine landje zeer geschikt om haver op te verbouwen. Grote velden worden er speciaal voor ingezaaid om droogbloemen te groeien. Er wordt namelijk een net iets andere soort gebruikt haver die we inzetten voor droogbloemen dan dat u bijvoorbeeld gewend bent in haver voor brood, meel of bloem. We hebben hiervoor gekozen omdat de zaadjes in het haver groter zijn op het moment dat we deze oogsten. We oogsten deze ook net voor deze volledig ‘rijp’ is. Hierdoor heeft de naturel variant van de tarwe droogbloemen een mooie natuurlijke groene kleur.

Waar kan ik gedroogde haver voor gebruiken?

Doordat de haver erg opvalt in boeketten, kan deze een erg mooie boventoon voeren. Door de haver een specifieke kleur te maken kan deze een leidende vorm aannemen in een boeket. Bouw hier omheen in ondersteunende kleuren een fleurig droogboeket. Ook voor subtiele ondertonen kan je de haver gedroogd meenemen in een boeketje.

Dat de haver zo opvallend is, komt doordat 1 steeltje al heel zaadjes bevat. Dit zorgt voor een extra groot volume. Met een paar stengels kan je dus al voor een beetje opvulling in je droogboeket zorgen. Daarnaast heeft het haver nog een groot voordeel: het is niet duur. Je betaalt slechts enkele euro’s voor een flinke bos met veel stengels. Hierdoor heb je voor niet al te veel geld al een flinke bos waarmee je andere boeketjes kunt opvullen, maar ook om zo los op de vaas te zetten. We hebben namelijk al meerdere schitterende voorbeelden gezien van klanten die een bosje gedroogde haver op vaas neerzetten zonder andere droogbloemen erbij. En heel eerlijk gezegd: dat ziet er ook goed uit. Onze bossen zijn eigenlijk bedoeld voor de groothandel, dat betekent dat ze doorgaans opgedeeld worden is kleine losse bosjes. Je kunt dus met 1 grote bos heel veel verschillende creatieve ideetjes tot leven brengen.

Zet je gedroogde haver op de foto en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen

We zijn erg benieuwd naar jouw creatie. Stuur je creatie op naar info@floralkings.nl en/of tag ons in je Instagrampost. Elke maand kiezen wij een winnaar uit die zijn of haar aankoopbedrag terug wint. Wees dus lekker creatief, schiet een mooie foto en wie weet zie je jouw creatie wel terug op onze feed.

Nog veel meer dan gedroogd haver

Bij FloralKings vindt u een uitgebreid assortiment prachtige droogboeketten en droogbloemen. We leveren direct uit voorraad, dat betekent dat wanneer u op een werkdag voor 16.00 bij ons besteld, wij uw bestelling diezelfde dag nog versturen. Een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment:

  • Gedroogde tarwe
  • Gedroogde papaver
  • Gedroogde babala
  • Gedroogde Indian Corn
  • Pampaspluimen

Al deze artikelen zijn los te verkrijgen, je kunt dus geheel je eigen boeket gaan samenstellen of deze droogbloemen los neerzetten. Kijk voor meer inspiratie op onze inspiratiepagina of neem eens een kijkje op onze instagrampagina.

Contact Verzending Algemene voorwaarden Privacy verklaring
FloralKings: Droogbloemen & Zijden Bloemen
Sitemap
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00