Babala kopen?

Bij FloralKings vindt u een prachtig assortiment Babala droogbloemen. Deze stevige stengels zijn een ware toevoeging aan elk droogboeket. Maar je kunt natuurlijk ook de babala los op een vaas zetten. Doordat deze losse droogbloemen ontzettend veel body hebben, zijn ze op zichzelf al een prachtig decoratie object.

Babala, in het Latijns ook wel Typha gemaand, is een stevige stengel met allemaal zaadjes rondom. De vorm is te vergelijken met die van een sigaar.

De gedroogde babala komt van originele in een geel-achtige kleur. Maar doordat de zaadjes veel oppervlakte hebben, zijn deze uitermate geschikt om te kleuren. U vindt onze babala daarom in allerlei vrolijke kleuren, maar ook in het zwart. Wanneer je babala in een droogboeket verwerkt raden we aan om er niet zoveel tegelijk in te stoppen. Omdat deze zo zwaar en vol zijn, zorgen ze dat met een paar stuks al een mooie toevoeging zijn. Kies ervoor om een contrasterende kleur te nemen om een tegenhanger te vormen in je droogboeket of kies voor een net wat andere kleur dan die van het algehele boeket. Zo kan je mooie nuances vormen en bepaalde kleuren een extra boost geven.

Babala te verkrijgen in verschillende kleuren, maar dezelfde maat

U vindt onze babala allemaal in dezelfde maat. Dit komt omdat ze van dezelfde oogst komen. De kolf, dus de bovenkant waar de zaadjes aan zitten, is ongeveer 15 tot 20 centimeter lang. De gehele babala van stengel tot puntje van de kolf is ongeveer 65 tot 70 centimeter lang. Het is natuurlijk mogelijk om de stengen bij de knippen om deze korter te maken en aansluitender te maken voor in uw droogboeket.

Contact Verzending Algemene voorwaarden Privacy verklaring
FloralKings: Droogbloemen & Zijden Bloemen
Sitemap
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00