Gouden bloempot – Metaal – 40 cm hoog

119

1 op voorraad

Prachtige ronde gouden bloempot. De structuur van de bloempot in combinatie met de gouden kleur geeft een exclusieve look en feel.

De bloempot is gemaakt van licht metaal en is daardoor eenvoudig te verplaatsen. Onderop bevinden zich viltjes. Door deze viltjes staat de bloempot een stuk stabieler en zal het de ondergrond niet beschadigen. Door de brede diameter van 32 centimeter kunnen er de mooiste planten en boompjes in worden gezet, ook als deze al wat ‘volwassener’ zijn. Door de hoogte van 40 centimeter wordt het zand en een eventuele binnenzak goed verborgen. De combinatie van deze afmetingen zorgt ervoor dat de pot een opvalt op welke plek deze dan ook komt te staan. Wanneer het licht juist op de pot valt, zorgt de lichte structuur ervoor dat het licht danst door de kamer. De kleine kuiltjes en deukjes zorgen ervoor dat de gouden kleur van alle hoeken van de kamer goed zichtbaar is. Er bevinden zich geen gaatjes in de pot waardoor deze volledig waterdicht is.

Bij verzending van de bloempot in het goud wordt de grootste zorg gedragen voor het zo veilig mogelijk inpakken van het product. Zo voorkomen we dat deze beschadigd raakt tijdens het transport.

De gouden bloempot is exclusief verkrijgbaar bij Floral Kings.

Diameter: 32 centimeter
Hoogte: 40 centimeter
Materiaal: metaal

Ook in andere formaten verkrijgbaar:
32 centimeter hoog
26 centimeter hoog

Naast deze gouden bloempot in verschillende formaten vindt u in ons assortiment nog veel meer vazen en potten. Neem een kijkje in ons assortiment en volg de laatste trend met onze nieuwste items. Uiteraard vindt u ook een uitgebreid assortiment droogbloemen en zijden bloemen en platen. Vooral de zijden boompjes zijn bij uitstek geschikt om in de bloempot van goud neer te zetten. Advies nodig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen zodat we u kunnen voorzien van het juiste advies!

Categorie: