Droogbloemen Valentijn

Aanbieding!
BLIJFT 8+ MAANDEN GOED

Valentijnsdag staat weer om de hoek. Heb je al eens overwogen om droogbloemen aan je Valentijn te geven? Droogbloemen voor Valentijn zijn een perfect cadeau, om meerdere redenen:

  • Droogbloemen gaan heel lang mee
    Als je je valentijn verrast met droogbloemen in plaats van verse bloemen zullen jullie beide lang kunnen genieten van het droogboeket. Droogbloemen gaan namelijk maanden, zo niet jaren mee. Verse bloemen verwelken binnen twee weken, dat maakt het cadeau extra speciaal
  • Extra snel bezorgd
    Wanneer je bij ons op werkdagen een bestelling plaatst vóór 16:00 dan wordt deze de volgende dag nog bezorgd! We zorgen ervoor dat het droogboeket veilig bij je valentijn aankomt door er een speciale (droog)bloemendoos omheen te doen. Zo zal het boeket tijdens het transport voldoende beschermd zijn tegen stoten en in perfecte conditie arriveren.

Speciale droogbloemen voor Valentijn

Voor jouw Valentijn hebben wel speciaal droogbloemen bij elkaar gezocht die liefde symboliseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van gedroogde rozen, dromerige pluimen en mysterieuze grassoorten.

Wellicht ben je op zoek naar de traditionele kleuren van valentijn: droogbloemen in het roze. Lekker zoetsappig en het straalt onvoorwaardelijke liefde uit. We kunnen het heel goed snappen dat dit niet voor iedere valentijn is weggelegd. Daarom hebben we ook aan jullie gedacht door neutrale kleuren aan te bieden. Zo hopen wij voor elke valentijn het perfecte droogboeket aan te kunnen bieden.

Een grote of kleine beurs: elke valentijn droogbloemen

We hebben aan iedereen gedacht: voor diegene met een kleine beurs die graag een kleine attentie wil geven aan zijn of haar valentijn en we hebben gedacht aan diegene die niks te gek is: geef onze gave volle droogboeketten. Heerlijk, vaasvullende droogboeketten die een ware eye-catcher vormen in elke ruimte. Bezoek zal gegarandeerd zeggen: goh, hij/zij houdt wel heel veel van je als je zo’n mooi en groot droogboeket voor valentijn krijgt! Ook onze kleinere attenties zijn een spring in het oog. De unieke samenstelling zorgen voor een vrolijke noot bij de ontvanger en zal een speciaal plekje krijg in huis.