Droogboeket voor Moederdag

Verbaas je moeder dit jaar met een schitterend droogbloemen boeket deze Moederdag. FloralKings biedt een prachtige collectie cadeaus die de volgende dag (maandag tot en met vrijdag) nog geleverd worden. Alle Moederdag droogboeketten staan al klaar om verzonden te worden zodat ze op tijd worden geleverd. Kies uit een fleurig voorjaarsboeket die een echte eye catcher vormt. Elk boeket kan met een gepersonaliseerd kaartje worden geleverd, om te laten weten hoe speciaal jouw moeder is. FloralKings wenst alle moeders in Nederland een fijne Moederdag, deze 9 mei 2021.

De mooiste Droogbloemen voor Moederdag

Bloemen zijn het cadeau bij uitstek om moederdag te vieren. Maar, gooi het eens over een andere boeg en verras haar met unieke droogbloemen in mooie pastelkleuren. Ze vullen het huis met kleur en herinneren ons aan wat moeder natuur voor ons maakt en is een teken van liefde voor wie de droogbloemen ontvangt. Een keuze maken tussen de vele mooie boeketten kan moeilijk zijn, maar onthoud: het is uiteindelijk de gedachte die telt. Elk droogbloemen boeket straalt uit dat je aan elkaar denkt en elkaar liefhebt.

Schrijf een kaartje voor je moeder

Elke bestelling van droogbloemen kan tijdens Moederdag voorzien worden van een kaartje. Op dit kaartje kan je de liefste woorden laten zetten. We horen vaak dat een persoonlijke kaartje krijgen van diegene die zoveel van ze houdt, het beste onderdeel van het cadeau is. Daarom moedigen we je aan om een minuutje de tijd te nemen om een lief kaartje te schrijven die we bij je boeket kunnen toevoegen. Hier zijn enkele van onze favoriete tips:

  • Een herinnering. Schrijf een van jullie meest favoriete momenten op van toen je nog klein was. Een herinneren die alleen jullie zouden kennen. Die keer dat ze je naar werk bracht en stiekem erg benieuwd was naar je werk en collega’s. De keer dat ze allemaal hapjes heeft gemaakt als traktatie op school. Je favoriete voorleesmoment net voor het slapen gaan, de moment dat je de allerliefste moeder van de hele wereld lijkt te hebben. Het leven draait om deze herinneringen en het samen zijn met je familie. Momenten die jullie eeuwig bij je blijft dragen
  • Een tekst uit een liedje. Het is altijd leuk wanneer je moeders favoriete liedje op de radio komt. Heb je herinneringen van de momenten dat de radio harder ging en dat jullie samen zo hard mogelijk meezingen? Een stukje uit dat liedje op het kaartje zetten zal die herinnering weer naar boven halen.
  • Een lijstje. Er is geen betere boodschap dan een opsomming te maken van alle redenen dat je van haar houdt. Of dit nu grote of kleine redenen zijn, de lijst zal als een dierbaar cadeau worden ontvangen

Moederdag droogbloemen laten bezorgen

Dit jaar zal moederdag weer net een beetje anders zijn dan anders, daarom is FloralKings daar voor die bijzondere momenten. FloralKings biedt een breed assortiment droogbloemen en droogboeketten voor Moederdag in Nederland dit jaar. Kies voor je moeders favoriete bloemen of een kleurig boeket die haar een glimlach op haar gezicht zal bezorgen. Omdat er veel mensen zijn die ook deze Moederdag niet samen zou kunnen vieren, kan je ervoor zorgen dat het persoonlijke bericht dat je bij de bloemen voor een speciaal moment kan zorgen. Kijk samen uit naar de momenten dat jullie weer samen kunnen zijn. Of herinner haar aan een speciaal moment dat jullie samen hebben beleefd. Moederdag 2021 is anders dan anders, maar droogbloemen zorgen dat het toch een klein beetje normaal kan zijn.

Kunnen droogbloemen gewoon bezorgd worden deze Moederdag?

Juist nu zorgen wij ervoor dat speciaal wordt, in de goede zin van het woord. Daarom zetten wij alles op alles om de bezorging van onze droogboeketten zo normaal mogelijk te laten verlopen. DHL bezorgt uw pakket de volgende werkdag, mits voor 16.00 besteld.

Welke droogbloemen kan ik op Moederdag sturen?

 

Bekijk assortiment