Droogbloemen Cadeau doen?

Je kunt bij FloralKings Droogbloemen cadeau doen aan je geliefde, een bekende of iemand die het op dit moment echt verdient. Kies het mooiste boeket uit de brede collectie van Droogbloemen van FloralKings en geef deze cadeau. Laat een kaartje maken en zorg dat het cadeau extra speciaal wordt.

Uncategorized

Cadeaubon

Vanaf: 10.00
BLIJFT 7+ MAANDEN GOED
BLIJFT 6+ MAANDEN GOED
BLIJFT 8+ MAANDEN GOED
BLIJFT 8+ MAANDEN GOED
Uitverkocht
BLIJFT 8+ MAANDEN GOED
BLIJFT 7+ MAANDEN GOED
BLIJFT 7+ MAANDEN GOED
Uitverkocht
BLIJFT 7+ MAANDEN GOED
BLIJFT 8+ MAANDEN GOED
BLIJFT 6+ MAANDEN GOED
BLIJFT 8+ MAANDEN GOED

FloralKings Droogbloemen cadeau geven

De droogbloemen van FloralKings zijn bij uitstek geschikt om cadeau te geven. Zo komen de droogbloemen in een ‘anonieme’ doos. Enkel ons logo is zichtbaar op de doos. Hierdoor weet de ontvanger pas bij het openen van de doos welke verassing in de doos schuilt. De doos is speciaal ontworpen voor het verzenden van (droog)bloemen. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige verzending van het cadeau.

Om het cadeau compleet te maken, kunt u er voor kiezen om een persoonlijk berichtje bij de droogbloemen cadeau te doen. Wanneer u een product bekijkt, heeft u de mogelijkheid om een persoonlijk berichtje bij te voegen van maximaal 150 tekens. Wij zullen dit berichtje dan bij uw droogbloemen cadeau bijvoegen. Zo wordt uw cadeau extra speciaal.

Bestel nu uw droogbloemen cadeau direct bij FloralKings. Wanneer u op werkdagen voor 16.00 bestelt, dan zorgen wij ervoor dat het boeket de volgende dag nog wordt bezorgd wordt! Dus ook als u een last-minute cadeau zoekt, is een droogboeket van FloralKings bij uitstek het perfecte cadeau!

Droogbloemen cadeau doen met een cadeaukaart

FloralKings heeft sinds kort ook een cadeaukaart om droogbloemen cadeau te geven! Het natuurlijk zijn dat u het lastig vindt om een mooi boeket voor de ontvanger te kiezen. Smaken verschillen natuurlijk. Om het daarom makkelijker te maken om toch een mooi droogboeket cadeau te doen, hebben we nu ook cadeaukaarten die u cadeau kunt geven! Hoe het werkt? Heel eenvoudig:

  • Ga naar de productpagina van de cadeaukaart
  • Kies een bedrag wat u cadeau wilt geven
  • Geef het emailadres op van de ontvanger. Wilt u liever zelf de cadeaukaart printen en geven? Vul dan uw eigen emailadres in. U ontvang dat in uw mail de cadeaukaart.
  • Schrijf (optioneel) een bericht aan de ontvanger
  • Stop de cadeaukaart in het winkelmandje
  • Reken de cadeaukaart af
  • En klaar!
Vanaf: 10.00