Bloemen cadeaukaart/cadeaubon inleveren/verzilveren/bezorgen

U heeft onlangs een prachtig cadeau ontvangen: een bloemen cadeaukaart of bloemen cadeaubon en u wilt deze inleveren of verzilveren. U denkt bij het inleveren van deze cadeaukaart hoogstwaarschijnlijk als eerst een schitterende bos verse snijbloemen. Maar is het niet ontzettend zonde dat dit cadeau na ongeveer twee weken alweer ‘op’ is? Daarom hebben wij bij FloralKings ervoor gekozen om de bloemen cadeaukaart en bloemen cadeaubon te accepteren.

Bloemen cadeaubon verzilveren voor droogbloemen

U kunt bij FloralKings uw bloemen cadeaubon verzilveren in ruil voor een prachtig droogboeket met schitterende droogbloemen. Het grootste voordeel van een droogboeket is dat deze veel langer mee gaat dan een normaal boeket met verse bloemen. Waar deze ongeveer twee weken mee zal gaan, is een droogboeket veel meer waard voor het geld. Een droogboeket gaat namelijk minimaal een jaar mee. Dat betekent dat u ontzettend lang plezier kunt hebben van uw cadeau. Wanneer u bijvoorbeeld meerdere boeketten heeft, kunt u deze opbergen op bijvoorbeeld zolder om deze met de seizoenen af te wisselen.

Welke bloemen cadeaubon en cadeaukaart kunt u bij ons verzilveren

Het is mogelijk om verschillende bloemen cadeaukaarten en cadeaubonnen bij FloralKings te verzilveren. De onderstaande kaarten zijn bij ons in te wisselen

  • DE cadeaukaart
  • Bloemencadeau
  • Binnenkort beschikbaar: Huis&Tuin cadeau

 Binnenkort bieden wij ook de mogelijkheid om de Huis&Tuin cadeaukaart te verzilveren bij ons. De grootste Huis & Tuin cadeaukaart is breed inzetbaar, van klusgereedschap tot decoratie. Daar kunnen wij uiteraard niet bij achterblijven.

Hoe moet ik een cadeaukaart verzilveren?

Als u een van de bovenstaande kaarten wilt verzilveren dan kunt u dit doen tijdens het afrekenen. Bij afrekenmethodes kiest u voor ‘cadeaubon’. U krijgt een invoerveld te zien waar u de code van de cadeaukaart kunt invoeren. Blijft er nog een restbedrag over? Dan kunt u dit betalen met een betaalmethode naar keuze. We bieden onder andere de betaalmogelijkheden iDeal en creditcard aan.